06 Mayıs 2018 20:28 | Son Güncelleme: 06 Mayıs 2018 20:29

Vakıfbank, 4. kez Avrupa şampiyonu oldu

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi Final maçında Volei Alba Blaj'ı 3-0 yenerek 4. kez Avrupa şampiyonu oldu. Temsilcimiz dört şampiyonluğa da sezonu namağlup bitirerek ulaştı.

Vakıfbank, bu yıl Bükreş'te düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four'da Volei Alba Blaj'ı 3-0 mağlup etti ve 2011, 2013 ve 2017'nin ardından 4. kez Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Sala Polivalenta Spor Salonu'nda gerçekleşen CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four'da final maçına Lonneke Slöetjes ve Zhu Ting'in hücumdaki etkili performasıyla çok iyi başlayan Vakıfbank, ilk sette rakibine 25-17'lik skorla üstünlük kurdu.

İkinci sete Lonneke Slöetjes'in etkili servisleriyle ve kaptan Gözde'nn hücum sayılarıyla başlayan temsilcimiz, Milena Rasic'in de blok sayılarıyla farkı iyice açtı. Seti Vakıfbank 25-11 üstün bitirdi.

Seyircisinin de desteğini arkasına alan ev sahibi, üçüncü sete daha iyi başlangıç yapan taraf oldu. Ancak tecrübesini konuşturan temsilcimiz oyun hakimiyetini de eline alarak maçı 3-0 kazandı ve mutlu sona ulaştı.

(Skorer)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN