18 Eylül 2019 13:41 | Son Güncelleme: 18 Eylül 2019 13:43

''Sonuna kadar sahip çıkacağım''

Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta, daha dördüncü haftadan tartışılmaya başlanmasına Başkan Fikret Orman'dan yanıt geldi.

(Sabah)

Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta, daha dördüncü haftadan tartışılmaya başlanmasına Başkan Fikret Orman'dan yanıt geldi.

Ortaya çıkan istatistikler üzerinden Avcı'ya, Del Bosque üzerinden eleştirenlere tepki gösteren Orman, "Adamı Yeniköy Kasabı diye paçasına teneke bağlayıp gönderdik. Dünya Kupasını kaldırdığında ağladı. Avcı'ya da aynısının yapılmasına izin vermeyeceğim. Sonuna kadar sahip çıkacağım" dedi.

Nevzat Demir Tesisleri'ne giden Orman, Rizespor beraberliği ve Gazişehir yenilgisinden sonra takıma moral verdi. Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcularla bir toplantı yapan Başkan, "Yazılıp çizilenlere itibar etmeyin. Ligin en iyi takımıyız. Kalitenizden şüphem yok. Kötü başlamış olabiliriz ama bunu iyiye çevirmek sizin elinizde. Ben her zaman yanınızdayım. Size inanıyorum" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek dünkü idmanı yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı ve futbol direktörü Ali Naibi ile birlikte izledi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ