20 Şubat 2019 13:55 | Son Güncelleme: 20 Şubat 2019 13:56

''Sen de hazır ol''

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-1 kaybedilen ilk maçın rövanşında Benfica'ya konuk olacak Galatasaray'da Fatih Terim zorlu mücadele öncesinde planlarını yaptı. Tecrübeli çalıştırıcının Benfica maçında risk alacağı öğrenildi.

(Habertürk)

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Benfica'ya konuk olacak. Benfica deplasmanında en az 2 gol atarak galip gelmeleri gerektiğini bilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, erken bulunacak 1 golün turun kapısını aralayacağını düşünüyor.

Oyuncularına ilk dakikalardan itibaren hücumu düşünmeleri ve dikine oynamaları gerektiğini aktaran deneyimli teknik adam, gol gelmemesi durumunda ise ilerleyen dakikalarda risk almayı planlıyor.

Tur atlamak için gerekirse erken bir değişikliğe gitmeyi planlayan Terim, yedek kulübesinde olacak Sinan Gümüş'ten hazır olmasını istedi.

Kostas Mitroglou'nu UEFA listesine kaydettiremeyen İmparator'un maçın ilerleyen bölümlerinde daha da risk alarak Sinan'ı oyuna sürüp çift forvete dönmeyi planladığı öğrenildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı