23 Ocak 2020 14:13 | Son Güncelleme: 23 Ocak 2020 14:14

Ricardo Rodriguez'de geri sayım

İsviçreli sol bekle ve Milan’la her konuda anlaşan Fenerbahçe, TFF’nin lisans talimatını beklemeye başladı. Olumlu yanıt geldiği an resmi imzalar atılacak.

(AKŞAM)

Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez için geri sayıma geçti... Milan’la ve İsviçreli oyuncu ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun lisans talimatını bekliyor. Transferin açıklanmamasının tek sebebi bu... Olumlu karar çıktığı an 27 yaşındaki sol bekle resmi sözleşme imzalanacak. En geç yarın bu işin çözüme kavuşması bekleniyor. Rodriguez’in satın alma opsiyonuyla kiralandığı gelen haberler arasında... Sarı-Lacivertli kulüp, harcama limiti konusunda olumsuz bir yanıt alırsa transferi yapmaktan mecburen vazgeçecek.

TEKLİFLERİ BEKLETİYOR

Bunu bilen Ricardo Rodriguez de kendisine gelen teklifleri bekletiyor. Eğer iş yarınnetlik kazanmazsa İsviçreli sol bek kendisini isteyen diğer kulüplerle görüşecek. Oyuncunun menajerinin de dün İstanbul’a geldiği İtalyan basını tarafından doğrulandı. Taraflar hep birlikte gözünü gelecek olan yanıta çevirdi. Bu sezon Milan’daki formasını Hernandez’e kaptıran İsviçreli sadece 5 maçta oynadı.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU