20 Haziran 2019 15:52 | Son Güncelleme: 20 Haziran 2019 15:53

Ozan, Aslan'ın kasasını dolduracak!

Avrupa'nın devleri Galatasaray'ın eski yıldızı Ozan Kabak için sıraya girdi. Transferde Milan, Juventus, Roma, Schalke 04, M’Gladbach, Monaco, Porto gibi kulüplerin isimleri geçerken, konuşulan rakamlar 18 milyon Euro’ya kadar çıktı. Bir sonraki satıştan Aslan’ın payına yüzde 15 düşecek.

(Fanatik)

Alman ekibi Stuttgart’a geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 milyon Euro karşılığında satılan Ozan Kabak, Galatasaray’a yine para kazandırmaya hazırlanıyor. Takımın mali açıdan sıkıntı yaşadığı bir dönemde fedakârlık yaparak Stuttgart’ın teklifini kabul eden Ozan, ne yazık ki ilk sezonunda Kırmızı-Beyazlılar’la birlikte küme düşmüştü.

Teklif yağıyor...

Ancak kısa sürede gösterdiği performansla hem Almanya’daki takımların hem de Avrupa’nın devlerinin dikkatini çeken 19 yaşındaki stopere teklif yağdığı bildirildi. Son olarak Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İtalya’dan Milan’ın kadrosuna katmak istediği Ozan için ayrıca Schalke 04, M’Gladbach, Milan, Juventus, Roma, Porto ve Monaco devrede. Konuşulan rakamın 18 milyon Euro’lara kadar çıktığı, transferin bu rakama bitmesi durumunda Cim Bom’un bu satıştan alacağı payın yüzde 15 olacağı bildirildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz