24 Mayıs 2019 14:29 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2019 14:30

Onyekuru'da sıcak gelişme

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Henry Onyekuru'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Everton ile masaya oturacak olan Galatasaray, Henry Onyekuru'yu kadroda tutmak istiyor. Everton cephesinde ise genç yıldız için farklı planlar yapılıyor.

(Futbol Arena)

İngiliz basınından Liverpool Echo sitesinde yayınlanan analizde Henry Onyekuru'nun Everton için aranan kan olduğu vurgulandı. Galatasaray'da sol kanatta başarılı performanslar gösteren ve hızıyla dikkat çeken Henry Onyekuru, şimdiden İngiliz kulübünün iştahını kabarttı.

"LUCAS DİGNE İLE BERABER ÖLÜMCÜL OLUR"

Çalışma izni sorunu nedeniyle transferinden sonra İngiltere'de forma şansı bulamayan Henry Onyekuru, Afrika Uluslar Kupası'nda şartları yerine getirme fırsatı bulacak. Onyekuru'nun bu sorunu çözüp Everton kadrosuna katılması halinde sol bek Lucas Digne ile beraber rakipler için ölümcül olacağı ifade edildi.

Genç futbolcunun Galatasaray'ın kazandığı kupalara doğrudan katkı gösterdiği belirtilirken, bu sezon topu aldıktan sonraki kıvrak hareketleri ve patlama gücüyle rakip defanslara zor anlar yaşattığı vurgulandı. Öte yandan Onyekuru'yu kadroda tutmak isteyen Galatasaray, transfer planlamasını görüşmelerin sonucuna göre yapacak.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız