15 Nisan 2019 17:35 | Son Güncelleme: 15 Nisan 2019 17:48

Mustafa Cengiz'den Semih Özsoy'a cevap!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Semih Özsoy'a cevap niteliğinde geniş bir açıklama yayınlayacaklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Semih Özsoy'un maç sonundaki açıklamaları ile ilgili geniş bir cevap vereceklerini söyledi.

Mustafa Cengiz, Semih Özsoy ile alakalı TRT Spor'a, "Semih Özsoy için ayrıntılı bir açıklama yapacağız, o özel bir açıklamayı hak ediyor." dedi.

SEMİH ÖZSOY NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmemesiyle ilgili de konuşan Semih Özsoy, "Bizi burada yenemezler, yenemeyecekler de. Burada taraftarın gücü var" açıklamasını yaptı.

SEMİH ÖZSOY'DAN FATİH TERİM'E YANIT

Fatih Terim'in "Gelenek söylemlerine katılmıyorum, burada unutulmaz anılarımız var" şeklindeki açıklamasına da cevap veren Semih Özsoy, "Karşı takımın hocalarına cavep vermek benim işim değil. Saha içi konuşuluyorsa, Ersun Hoca cevap verdi. Fatih Hoca'nın 'Bizim güzel anılarımız var' sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim." diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı