21 Kasım 2018 17:54 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2018 11:40

Lucescu'nun alternatifi Tolunay Kafkas

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun geleceği kamuoyunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu'nda da tartışılırken, başkan Yıldırım Demirören'in Rumen teknik adamın arkasında olduğu bilgisine ulaşıldı. Olası bir ayrılık yaşanması halinde de akıllarda isim belli oldu.

(Sporx)

A Milli Takım'da Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Mircea Lucescu döneminin hayal kırıklığı yaşatması Rumen teknik adamın geleceğini tehlikeye sokarken Riva kulüplerinde bugün ilginç bir iddia gündeme geldi...

Rumen teknik adam konusunda TFF yönetimi adeta ikiye bölünürken, 'Lucescu ile devam etmeyelim' diyen bazı isimlerin "Maksat yeniden yapılanmaysa gençleşmeyse macera aramaya gerek yok aradığımız isim aramızda" diyerek Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Futbol Gelişim Direktörü olarak görev yapan Tolunay Kafkas'ın ismini ortaya attıkları öğrenildi.

Riva kulislerinde başkan dahil bazı isimlerin de Lucescu ile devam edilmesi yönünde görüş belirttikleri; hatta güven aşılama konusunda Rumen teknik adamla sözleşme bile yenilemenin dahi gündeme geldiği öğrenilirken, bazı yöneticilerin ise Rumen hocaya karşı oldukları ifade edildi. Ancak TFF yönetiminin dışarıdan yeni bir isimle, yeni bir maceraya girme gibi planının olmadığı, geçiş dönemi olacaksa; bu süreçte takımın başına geçecek ismin de hali hazırda görevde olan Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'ın olabileceği belirtildi. 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı