07 Ekim 2018 22:51 | Son Güncelleme: 07 Ekim 2018 22:52

Konya'daki maçta her şey var, galip yok: 2-2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Atiker Konyaspor ile Beşiktaş sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'ın gollerini 79. dakikada Vagner Love, 80. dakikada Jeremain Lens atttı.

Atiker Konyaspor'un gollerini 31. dakikada penaltıdan Yatabare ve 90+5. dakikada Hurtado kaydetti. Yatabare 52. dakikada bir penaltı atışından da yararlanamadı. Beşiktaş’ta Domagoj Vida 28. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'deki puanını 15'e çıkarırken, Atiker Konyaspor'un puanı 12 oldu.

Beşiktaş, ligin 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

MAÇTAN NOTLAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk oldukları müsabakada, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Malmö maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.

Güneş, Malmö maçının 11'inde yer alan Gökhan Töre, Lens ve Necip Uysal'ın yerine Atiker Konyaspor karşısında Babel, Quaresma ve Atiba'ya şans verdi.

Beşiktaş karşılaşmaya, Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner Erkin, Hutchinson, Medel, Qaresma, Ljajic, Babel ve Love 11'iyle başladı.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Adriano ise kadroya dahil edilmedi.

Öte yandan Beşiktaş taraftarları kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurdu.

Atiker Konyaspor'da 3 değişiklik

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin 7. haftasındaki Göztepe maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı.

Çalımbay, Göztepe maçında ilk 11'de yer alan Selim Ay, Jevtovic ve Fofana'nın yerine Diagne, Volkan Fındıklı ve Hurtado'yu sahaya sürdü.

Atiker Konyaspor, karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Skubic, Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Jonsson, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Hurtado, Milosevic ve Yatabare 11'iyle başladı.

Ev sahibi ekipte Adis Jahovic, Yeni Amasyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza aldığı için kadroda yer almadı. Ali Turan, Jevtovic ve Filipovic ise sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

Yeşil-beyazlı futbolcular, destek olmak için maça kollarında Türk Kızılay'ının ambleminin bulunduğu formayla çıktı.

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Öte yandan güney tribünündeki taraftarlar, kartonlarla Türk Bayrağı oluşturdu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı