18 Ekim 2019 12:28 | Son Güncelleme: 18 Ekim 2019 12:30

İşte Mbaye Diagne'nin dikkat çeken Falcao açıklaması

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Senegalli golcü Mbaye Diagne, olaylı transfer süreciyle ilgili olarak Belçika basınına verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu.

Sezon başında Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne, Radamel Falcao'nun sorununun topla buluşamama olduğunu söyledi.

Mbaye Diagne, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Falcao ile ilgili konuştu.

Senegalli golcü şu ifadeleri kullandı:

''Sorun şu ki G.Saray'da herkes kendi için oynuyor. Falcao'yu aldıklarında karıma dedim ki: "Bak göreceksin, işi hiç kolay olmayacak. Tekniği benden daha iyi. Ama top alamazsa, gol atamaz. Adama top atmıyorlar."

'BENİ HİÇ ARAMADILAR'

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 30 kez fileleri havalandırarak gol krallığına ulaşan Diagne ise olaylı süreçle ilgili olarak Belçika basınına verdiği röportajda Anderlecht yöneticilerini suçladı. Het Nieuwsblad gazetesinin sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki santrfor, "Anderlecht, Galatasaray ile görüşmesine rağmen beni hiç aramadı. Transferi aracılar vasıtasıyla gerçekleştirmeye çalıştılar. Club Brugge menajerimle doğrudan temasa geçerken Anderlecht bunu yapmadı." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE