09 Ekim 2018 15:20 | Son Güncelleme: 09 Ekim 2018 15:21

Islam Slimani, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı

Cezayir Milli Takımı kadrosunda bulunan Fenerbahçeli Islam Slimani, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı, Benin maçında oynamayacağı duyuruldu.

(Skorer)

Fenerbahçe’nin Cezayirli forveti Islam Slimani’den sakatlık haberi geldi. Yıldız golcü geçtiğimiz günlerde açıklanan Cezayir Milli Takımı kadrosunda yer alırken, Benin ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyordu.

Yerine Darfalou çağrıldı

Ancak 30 yaşındaki futbolcuda beklenmedik bir gelişme meydana geldiği ortaya çıktı. Slimani, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Cezayir Futbol Federasyonu, Benin maçı listesinden çıkarılan sarı-lacivertli oyuncunun yerine futbol hayatını Hollanda’nın Vitesse takımında sürdüren Oussama Darfalou’nun kadroya dahil edildiğini duyurdu. 

Sağlık ekibi müdahaleye başladı

Afrika Uluslar Kupası’nda Cuma günü Benin ile karşılaşacak Cezayir, aynı takımla dört gün sonra yine karşılaşacak. Slimani’nin bu maçta oynayıp oynamayacağının da belli olmadığı belirtildi. Sağlık ekibinin Slimani’nin tedavisine başladığı, son durumunun belirlenmesinin ardından bu ikinci maçta oynayıp oynamayacağının belli olacağı ifade edildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ