04 Aralık 2019 11:35 | Son Güncelleme: 04 Aralık 2019 11:36

İngilizlerin Uğurcan Çakır kapışması!

Premier Lig'de gol yeme problemleri yaşayan West Ham, Liverpool'un takibinde olan Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır'ın peşine düştü.

(TM Dijital Haber Merkezi)

Bu sezon 14.haftası geride kalan Premier Lig’in en fazla gol yiyen takımları arasında olan ve Roberto ile Fabianski’den beklenen verimi alamayan West Ham’ın Trabzonspor’un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır’ın peşine düştüğü öğrenildi.

WEST HAM UĞURCAN ÇAKIR'I İSTİYOR

Eylül ayında Manchester United’la oynanan ve 2-0 biten maçın ardından 7 karşılaşmada kalesini gole kapatamayan West Ham, en son Chelsea’yi 1-0 yenerek derin bir nefes alırken tecrübeli teknik direktör Manuel Pellegrini’nin yönetimden iyi bir kaleci istediği, Sportif Direktör Mario Husillos’un kaleci antrenörü Xavi Valero’nun da onayı alarak Uğurcan Çakır’ı listeye aldığı belirtildi.

WEST HAM ADRİAN'I LİVERPOOL'A KAPTIRMIŞTI

Issıa Diop, Ogbonna, Cresswell, Fredericks gibi tecrübeli defans hattına sahip olmasına rağmen kalede büyük problemler yaşayan West Ham, hem ligde hem de Avrupa’da iyi işler çıkaran Uğurcan Çakır için zemin yoklarken, 23 yaşındaki file bekçisinin Liverpool’un da göz hapsinde olması Londra kulübünü endişelendiriyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ