22 Temmuz 2020 14:17 | Son Güncelleme: 22 Temmuz 2020 14:18

Galatasaray, bugün son idmanına çıkan Mariano ile yollarını ayırdı

Galatasaray sözleşmesi sona eren tecrübeli sağ bek Mariano ile yollarını ayırdı. Bugün son idmanına çıkan Brezilyalı futbolcu, antrenmanın ardından teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

3 yıldır Galatasaray’da forma giyen Brezilyalı sağ bek Mariano, takımla son antrenmanına çıktı. İdmanın ardından takımla ve teknik heyetle vedalaşan 34 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılarla yollarını ayırdı.

ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve bir süredir Brezilya’da kendisine takım arayan Mariano’nun kariyerini ülkesinde sürdürmesi bekleniyor.

MARIANO’NUN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray’da veda eden Brezilyalı sağ bek Mariano, sarı-kırmızılılar ile geçirdiği 3 sezonda 2 Süper Lig, 1’er de Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupası kazandı. Toplam 105 resmi maça çıkan Mariano 2 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren Brezilyalı futbolcu Mariano ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımla son idmanına çıkan Mariano, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı. 34 yaşındaki futbolcu 17 Temmuz 2017 tarihinde İspanya’nın Sevilla takımdan 4 milyon Euro bonservisle ile transfer edilmişti.

Sarı-kırmızılı forma ile dalya heyecanı da yaşayan başarılı sağ bek, 100. maçını bu sezon Süper Lig’in 27. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında çıktı.

105 MAÇTA 2 GOL, 16 ASİST

Galatasaray ile 3 sezonda toplam 105 resmi maça çıkan başarılı sağ bek, rakip fileleri 2 kez havalandırırken (Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir), 16 da asist yaptı. Mariano, iki Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir de TFF Süper Kupası olmak üzere toplam 4 kupa kazandı. Deneyimli futbolcu, Galatasaray kariyerinde sadece 1 kez kırmızı kart gördü.

Başarılı futbolcu, bu sezon 28 Süper Lig, 6 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 1 de TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 38 resmi maça çıktı.

Brezilyalı futbolcu kariyerinde Sevilla, Bordeaux, Fluminense, Ipatinga, Atletico Mineiro, Tombense, Cruzeiro ve Guarani FC takımlarında mücadele etti.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE