18 Haziran 2019 17:37 | Son Güncelleme: 19 Haziran 2019 10:10

''Futbolumuzun sıkıntılarını çözeceğiz''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfının toplantısı, Riva'da yapıldı. Toplantının ardından açıklama yapan Nihat Özdemir, "Kulüpler Birliği ile ilk toplantımızı yaptık. Futbolumuzun birçok sorunu var, göreve gelmemizin en önemli sebeplerinden biri bunları çözmektir. Ne gibi sorunlar olduğunu aramızda tartıştık. Görüşlerimiz aynıdır" dedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, toplantıya katılmadı.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim  Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların  temsilcileri katıldı.

Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları  iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise gelmedi.  Sarı-kırmızılı ekip adına Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer  yer aldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret  Orman'ın hazır bulunduğu toplantıda, kulüp temsilcilerinin yeni federasyon  yönetimiyle tanışacağı, yayıncı kuruluşun taleplerinin görüşülüp, sezon  değerlendirmesi yapılacağı aktarıldı.

Nihat Özdemir: Futbolumuzun sorunlarını çözeceğiz

Toplantı sonrası açıklamada bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Kulüpler Birliği ile ilk toplantımızı yaptık. Futbolumuzun birçok sorunu var, göreve gelmemizin en önemli sebeplerinden biri bunları çözmektir. Ne gibi sorunlar olduğunu aramızda tartıştık. Görüşlerimiz aynıdır. Kulüpler Birliği ile toplantılarımız seri olarak devam edecek. Türk futbolunun bütün sorunlarını masaya yatırdık ve komisyonlar kurduk" dedi.

Fikret Orman: Yayıncı kuruluş ile de görüşeceğiz

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman ise şöyle konuştu: "Türk futbolunda çözülmesi gereken birçok konu var ve bunlar bir toplantı ile çözülecek konular değil. Aramızda yapılmış anlaşmalar var. TFF ve Kulüpler Birliği konulara bakıyor. Yayıncı kuruluş ile de görüşeceğiz. Hem bizim hem TFF’nin hem de Türk futbolu için görüşmeler yapacağız. Onların talebine hemen uyacağız diye bir şey yok."

(AA)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE