19 Haziran 2019 12:25 | Son Güncelleme: 19 Haziran 2019 12:34

Dorukhan’a 8, Abdülkadir’e 19 milyon Euro!

Transfer döneminin gözde isimleri Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz’ün menajerinden çarpıcı açıklamalar. Menajer Necdet Ergezen, Lig Radyo’ya yaptığı açıklamalarda oyuncularıyla ilgili net bilgiler verdi.

Ayan-Beyan programına katılan Ergezen, Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür’e Monaco’nun 19 milyon euroyu aşan bir teklifte bulunduğunu açıkladı. Ergezen: “Abdülkadir için çok teklif var. En iyisi Monaco'dan geldi. 16 milyon lira bonservis ücretinin yanısıra 3 milyon euro bonus ve ilerideki olası satışından pay veren bir teklifle geldiler. Ancak Trabzonspor kulübü Abdülkadir'i satmak istemiyor, bu konuda kararlılar” dedi. 

DORUKHAN TOKÖZ ile ilgili de gelen en yüksek teklifin 8 milyon Euro olduğunu belirten Ergezen: “Dorukhan şu ana dek sadece İtalyan kulüplerinin radarında. Udinese’nin 7 milyon euro'luk bir teklifi var buna 1 milyon euro da performans bonusu ekliyorlar. Beşiktaş, öneriyi yeterli bulmadı. Dorukhan'ın ederini bulması halinde bir kulübe satılabileceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

Lecce kulübünün Türkiye-Fransa maçı sonrası transfer pazarına yoğun bir ilgi gösterdiğini bildiren Necdet Ergezen, Burak Yılmaz ile ilgili teklifin mütevazı bir teklif olduğunu, ne Burak’ın ne Beşiktaş’ın bu aşamada bu teklifi ciddiye alacaklarını düşünmediğini söyledi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yıldızı Emrah Başsan’a önemli teklifler bulunduğunu söyleyen Ergezen, oyuncunun kontratında “takımı küme düşünce serbest kalma maddesi” bulunmadığını da sözlerine ekledi. 

NECDET ERGEZEN - SES

 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer