06 Ekim 2018 21:08 | Son Güncelleme: 06 Ekim 2018 21:09

Donk 87'de 3 puanı getirdi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu.

Fatih Terim, önce Maicon'u ardından Ryan Donk'u oyuna aldı ve ikisini de forvet olarak oynattı. Antalyaspor'un 87 dakikalık duvarını savunmacılarıyla yıkıp deplasmanda kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 87. dakikada kafa vuruşuyla Ryan Donk attı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor 13 puanda kalırken, Galatasaray ise 18 puana yükseldi. Sarı kırmızılılar, bu galibiyetle 3 maç aranın ardından deplasmanda kazanmış oldu.

Milli aranın ardından Antalyaspor, 21 Ekim Cumartesi günü Alanyaspor'a konuk olacak. Galatasaray ise sahasında Bursaspor ile 19 Ekim Cuma günü karşı karşıya gelecek.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Porto maçının ilk 11'inde 4 değişiklik yaptı.

Teknik direktör Fatih Terim, Martin Linnes, Maicon Roque, Ryan Donk ve Yuto Nagatomo yerine Mariano Filho, Ozan Kabak, Ömer Bayram ile Badou Ndiaye'ye ilk 11'de şans verdi.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor müsabakasına Muslera, Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Ömer Bayram, Ndiaye, Fernando Reges, Henry Onyekuru, Younes Belhanda, Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş ilk 11'ini çıkardı.

Süper Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat edilen Emre Akbaba ile sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Selçuk İnan Antalyaspor müsabakasının kadrosunda yer almadı.

Antalyaspor'da değişiklik yok

Antalyaspor Teknik direktör Bülent Korkmaz, 7. haftada deplasmanda 1-0 galip geldikleri MKE Ankaragücü karşılaşmasının ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

Korkmaz, Galatasaray karşılaşmasında Ruud Boffin, Diego Angelo, Maicon Marques, Doğukan Sinik, Yekta Kurtuluş, Chico, Aly Cissokho, Ondrej Celustka, Nazım Sangare, Souleymane Doukara ve Hakan Özmert ilk 11'ini sahaya sürdü.

Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları dolayısıyla Charles, Abdelaziz Barrada, Mevlüt Erdinç ve William Vainqueur kadroda yer almadı.

Galatasaray taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Antalyaspor tribünlerinde boşluklar dikkati çekti.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE