11 Kasım 2018 21:05 | Son Güncelleme: 11 Kasım 2018 21:06

"Bundan sonra ne olacak göreceğiz, ben rahatım, kararı başkaları verecek"

Fenerbahçe'de geçici olarak teknik direktörlük koltuğunda oturan Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası konuştu.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ardından geçici teknik direktörlük görevine devam eden Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili görüşlerini aktaran Erwin Koeman, "Takımın üzerinde baskı vardı. İlk gol bizim için önemliydi. Performansımızdan mutluyum, takım çok yorgundu. Son ana kadar mücadele ettiler, bu beni fazlasıyla mutlu etti." dedi.

Taraftarların, Phillip Cocu'nun ardından kendisinin performansını beğendiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Koeman, "Kendisiyle ilgili konuşmayı seven biri değilim. Sadece işimi yapıyorum. Kariyerimde daha evvel teknik direktörlük yaptım. Phillip'in durumunun üzücü olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra ne olacak göreceğiz, ben rahatım, kararı başkaları verecek. Her karara sonuna kadar saygılıyım. Ancak iyi bir üç maç geçirdik." açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertli takımın zorlu bir süreçten geçeceğini vurgulayan Koeman, "Puan aldık, dönüş için bir aşama ama lig tablosundaki yerimizi biliyoruz. Çok çalışmamız gerek. Sakatlarımız var, 15 tane milli takımlara gidecek oyuncumuz var. Sonrasında Trabzonspor'a gideceğiz. Kasım ve Aralık'ta 15 maç var. Birlikte çalışırsak puanlar alırız." diye konuştu.

(Sporx)

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak