17 Nisan 2019 10:16 | Son Güncelleme: 17 Nisan 2019 10:17

Brahimi-Niasse zirvesi

F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, iki flaş transfer için futbolcuların menajerleriyle İstanbul’da görüşme yaptı.

(AKŞAM)

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun bombaları için şimdiden girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler Porto’dan Brahimi ile Everton’lı Niasse ile ilgileniyor. Sportif Direktör Damien Comolli, iki transfer için İstanbul’da futbolcuların menajerleri ile görüşme yaptı. Sarı-Lacivertliler’de ilk isim Portekiz’in Porto takımında top koşturan Yacine Brahimi. Sol kanatta ve orta sahanın solunda oynayabilen başarılı oyuncu istikrarıyla da dikkatleri çekiyor.

İLK SEÇENEK KİRALIK

Kanarya sözleşmesi sezon sonu bitecek Cezayirli’nin bonservisinin olmaması nedeniyle bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu sezon 43 maça çıkan Brahimi, 12 gol-8 asistle oynadı. 29 yaşındaki futbolcu, Porto formasıyla sahaya çıktığı 209 maçta 53 gol, 42 asist üretti. Everton’ın devre arasında Cardiff’e kiraladığı Niasse için de girişimde bulunuluyor. İlk aşamada kiralama seçeneğini öne çıkaran F.Bahçe bonservis opsiyonunu da gözden geçiriyor. Ancak bu transfer büyük olasılıkla kiralık yapılacak.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE