21 Kasım 2018 17:50 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2018 09:36

''Beşiktaş'tan 1 kuruş almadım''

Beşiktaş'a birçok transfer gerçekleşmesinde pay sahibi olan menajer Ahmet Bulut, özel açıklamalar yaptı.

(Haber1903)

Ahmet Bulut, yaptığı transferler, Beşiktaş'tan alacakları ve kendisi hakkında ortaya atılan iddialar olmak üzere bir çok konuya açıklık getirdi.

''Kimse bize kötü futbolcu getirdi diyemez''

Beşiktaş'a önemli transferler yaptığını belirten Bulut, ''Beşiktaş'a gelen önemli oyuncuların transferlerini ben yapmışımdır. Quaresma, Simao, Almedia, Fernandes, Fabian Ernst, Adriano, Talisca, Mario Gomez, Gökhan Gönül, Tolgay Arslan, Pepe... Bunların hepsini saydığınızda kimse ''Ahmet Bulut, bize kötü futbolcu getirdi'' diyemez.

''Beşiktaş'tan bir kuruş almadım''

Beşiktaş'tan hiç para almadığını vurgulayan Bulut, ''Beşiktaş'tan bir alacağım var ama rakamı söylemem doğru olmaz. 6-7 sene birikmiş param var. Beşiktaş'tan şu ana kadar 1 lira almadım. 'Ahmet Bulut'un kulüpte ortakları var, iş yapıyorlar' diyorlar. Beşiktaş'ın hangi menajerlere para ödediğini araştırsınlar. Bir tek ben almadım. Ben ortak olsam önce bana ödeme yaparlar ki o da parasını alsın. Beşiktaş Kulübü'nden bir kuruş almadım. 'Kulüpte para yok, vereceğiz' diyorlar. Muhasebesine git, çıkar. 1 lira ödeme yapmışlar mı? Bunlar dedikodu, yayıyorlar. Ahmet Bulut ile iş yapıyorlar. Ahmet Bulut para veriyor' diyorlar. Almadığım parayı kime vereyim?''

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar