03 Temmuz 2020 19:29 | Son Güncelleme: 03 Temmuz 2020 19:30

Beşiktaş'ta Santi Cazorla iddiası

Beşiktaş, sezon bitiminde serbest kalacak 35 yaşındaki İspanyol futbolcu Santi Cazorla ile ilgileniyor! Arsenal'deyken ağır bir sakatlık geçiren Cazorla'nın yürümesine bile uzmanlar tarafından yüksek ihtimal verilmiyordu. İspanyol yıldız 20 aylık sürecin ardından mucizevi şekilde sahalara dönmüştü.

(Habertürk)

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı ve tecrübeli futbolcularla genç oyuncuları harmanlamayı planlayan Beşiktaş'ın gündemine flaş bir isim geldi.

İspanya basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, Villarreal'le olan sözleşmesi sezonun tamamlanmasının ardından bitecek olan Santi Cazorla'yla ilgileniyor. Diario AS'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Cazorla'yla görüşmelere başladı.

Cadena Ser'in haberine göreyse Xavi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Katar kulübü Al Sadd da İspanyol yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Cazorla, Cadena Ser'deki El Larguero programına geçen ay katılmış ve geleceğine dair açıklama yapmıştı.

35 yaşındaki yıldız "Geleceğimle ilgili kararımı verdim ancak konuşmak için doğru zaman değil" ifadelerini kullanmıştı.

Villarreal'le ilgili konuşan İspanyol futbolcu "Villarreal'den başka kulüpte oynayabilir miyim? Birçok opsiyonum bulunuyor. Salgın arasında ne istediğimi düşünmemi sağladı. Şu anda sezonun kalanına odaklanmış durumdayım ve lig sona erdiğinde kararımı açıklayacağım" demişti.

2016-17 sezonunda ağır bir sakatlık geçiren ve yaklaşık 20 ay sahalardan uzak kalan Cazorla, 19-20 sezonunda sahalara Villarreal'le dönmüş ve adeta yeniden doğmuştu.

Bu sezon La Liga'da 30 maçta 8 gol 8 asistlik performans sergileyen 35 yaşındaki futbolcu, Copa del Rey'de de 5 maçta 4 gol attı, 1 de asist yaptı.

Ağır sakatlığı döneminde 8 ayrı operasyon geçiren Cazorla'ya doktorlar yürümesinin bile zor olduğunu belirtmiş ancak İspanyol yıldız mucizevi şekilde futbola dönmüştü.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar