18 Ocak 2019 12:19 | Son Güncelleme: 18 Ocak 2019 12:22

Beşiktaş Akhisar'da takılmak istemiyor

Futbol heyecanı bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Kara Kartal, Akhisar deplasmanında kazanmak zorunda.

(AKŞAM)

PAROLA GALİBİYET

SÜPER Lig’de 2. yarının perdesi Akhisar’da açılıyor. İlk yarıda hayal kı- rıklığı yaşatan Beşiktaş, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Akhisarspor’a konuk oluyor. Zirvenin 9 puan gerisinde bulunan Kartal için artık her maç final havasında… Avrupa’ya erken veda eden, 1 yıl cezalı olduğu için Ziraat Türkiye Kupası'nda da yer almayan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk için 2. devrede olağanüstü bir performans göstermek zorunda. Kara Kartal, ilk kritik sınavında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

YÖNETİMİN İNANCI TAM

GOLCÜ sorununu Burak Yılmaz transferiyle çözen Beşiktaş, stoper Pepe’nin yerine de Mirin’i alarak kadrosunu güçlendirdi. Kartal’ın zirve yarışındaki işi zor görünse de, teknik direktör Şenol Güneş ve yönetimin inancı tam. Akhisar maçı ile başlayacak 2. devrede uzun bir galibiyet serisi yakalanması halinde şampiyonluk şansının çok yükseleceğine inanan yönetim ve teknik heyet, artık tüm işin futbolcularda olduğunu düşünüyor.

GÜVEN FORMAYI ZORLUYOR

GÜNEŞ, kritik maçta sahaya süreceği 11’i hemen hemen belirlemiş durumda. Tecrübeli hoca, Adriano’nun cezalı olduğu maçta geri dörtlüyü Gökhan, Vida, Mirin ve Caner’den oluşturdu. Orta ikilide Atiba ve Dorukhan’a görev veren Güneş'in hücum hattı, bir isim dışında net durumda. Taktik maçta Lens-Ljajic ve Güven’i tercih eden tecrübeli hocanın, son anda Quaresma'yı 11'e koyarak Lens veya Gü- ven'den birini yedeğe çekmesi de ihtimaller dahilinde. İleri uçta ise yeni transfer Burak Yılmaz forma giyecek.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ