16 Ocak 2019 11:40 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2019 11:41

Alın! Para istemez

Adı G.Saray’la anılan İtalyan forvette işler kolaylaştı. Nice Başkanı Riviere, “Balotelli eğer bir kulüple anlaşırsa, serbest bırakacağız” dedi. Bu gelişme üzerine Sarı-Kırmızılılar, temaslarını yoğunlaştırdı.

(AKŞAM)

Hakkında birçok spekülasyon çıkan İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli, Fransa’dan ayrılmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki İtalyan oyuncunun geleceği hakkında konuşan Nice Kulübü Başkanı Jean-Pierre Riviere, “Mario Balotelli’yi çok seviyorum. Nice’te harika zaman geçirdi. Futbolunu burada olgunlaştırdı. Ama artık burada kalacağını düşünmüyorum. Zaten mukavelesi sezon sonunda bitecek. Bir kulüple anlaşırsa onu serbest bırakacağız. Bonservis bedeli istemiyoruz” şeklinde konuştu.

SADECE MAAŞ VE İMZA PARASI

Böylece transferde tek ayrıntı olarak, “Futbolcunun maaşı ve imza parası” kaldı. Galatasaraylı yetkililerin, Balotelli’nin menajeriyle zaman kaybetmeden yeniden temasa geçtikleri öğrenildi. Bonservis bedeli ödenmeyeceği için 28 yaşındaki forvetin isteyeceği yüksek maaşın karşılanması bekleniyor. Ancak imza parası da talep ederse sıkıntı yaşanabilir. Futbolcu boşa çıkacağı için kendisi için ekstra para isteyebilir. O konuda da sıkı pazarlıkların yaşanması bekleniyor. Bu transferdeki tek rakip ise Marsilya.

FATİH TERİM GARANTİ VERDİ

Sorunlu bir karakteri olmasına rağmen futbol kalitesi anlamında üst düzeyde bulunan Mario Balotelli konusunda Fatih Terim’in onay verdiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, Balotelli’yle baş edebileceğini yönetime iletti. Mario Balotelli, Nice formasıyla çıktığı 76 maçta 43 gol, 4 asist ile oynama başarısı gösterdi. Bu sezon ise gözden düştü. Fransa’da çıktığı 10 lig karşılaşmasında gol atamazken sadece 1 asist yaptı. Nice Kulübü, onun yarım sezonluk maaşından kurtulmak istiyor. Bu yüzden ayrılığı hedefliyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz