21 Kasım 2018 12:22 | Son Güncelleme: 21 Kasım 2018 12:25

Ali Koç, Trabzon deplasmanına gitme kararı aldı

Başkan seçildiğinden bu yana diğer kulüplerle iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösteren ve 10 yıl sonra Galatasaray deplasmanında maç izleyen ilk Fenerbahçe başkanı olan Ali Koç, Trabzon'da da karşılaşmayı statta takip edecek.

(Hürriyet)

3 Haziran'da başkan seçilmesinden sonra diğer kulüplerle sıcak ilişkiler kurmaya gayret gösteren Fenerbahçe başkanı Ali Koç, pazar günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden seyrederek ilişkileri düzeltme yolunda adım atmak istiyor.

Bu sezon hiçbir deplasmanda takımını yanız bırakmayan Koç, Trabzon'da da bu rutini bozmayacak. Fenerbahçe'de başkan Koç ile birlikte tüm yönetim kurulu üyeleri de Trabzon'a giderek tribündeki yerlerini alacaklar.

YILDIRIM, SON MAÇI OTELDE İZLEMİŞTİ

3 Temmuz 2011'den sonra Trabzonspor ile gerginleşen ilişkiler nedeniyle senelerce Trabzon'a gitmeyen eski başkan Aziz Yıldırım, bu yılın Ocak ayında oynanan maç için kente gitmiş ancak cezalı olduğu için mücadeleyi televizyondan takip etmişti.

Koç, Galatasaray mücadelesini de 10 yıl sonra Türk Telekom Stadı'nda izleyen ilk Fenerbahçe başkanı olurken, Kulüpler Birliği Vakfı toplantılarında da Fenerbahçe başkan düzeyinde temsil edilmeye başlandı.

FENERBAHÇE TARAFTARI ALINMAYACAK

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, 25 Kasım Pazar günü Medikal Park Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli takımın taraftarının alınmayacağını açıkladı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız