04 Haziran 2020 10:10 | Son Güncelleme: 04 Haziran 2020 10:15

Adem Ljajic'ten dikkat çeken şampiyonluk açıklaması

Adem Ljajic, kalan haftalarda sahadan zaferle ayrılmak istediklerini söyledi. Ljajic, ''2Kalan 8 haftada matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Denemek istiyoruz. Maç maç bakmak lazım ama 8'ini de kazanmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

(AKŞAM)

Beşiktaş’ın Sırp yıldız Adem Ljajic, dün açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha halen şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi ve son ana kadar bunun için mücadele edeceklerinin altını çizdi. Ljajic, “Kalan 8 haftada matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor. Denemek istiyoruz. Sahaya çıktığımız ilk andan itibaren kazanarak ilerlemek istiyoruz. Maç maç bakmak lazım ama 8 maçı da kazanmaya çalışacağız. Seyirci futbolun en güzel faktörlerinden bir tanesi. Rakip taraftar bile olsa seyirci futbolda her zaman çok önemlidir. Evet şuan ki şartlarda seyircisiz oynamak zorundayız, kafa yapısı olarak buna hazırlanmamız lazım. Seyircisiz oynanması gerekiyorsa oynayacağız ve seyirci varmış gibi konsantre olacağız” diye konuştu.

YURTLARIN OTELDEN FARKI YOK

Ljajic: “Uygulama gereği Türkiye’de döndüğümüzde öğrenci yurtlarına yerleştirildik. Tabii ki ilk iki gün alışma süreciydi. Kaldığımız yerlerin standardı da gayet iyiydi. Odalar iyi bir oteli aratmayacak durumdaydı. Orada bizimle ilgilenenlere teşekkür ediyorum.”

BEĞENMEDİM

Ljajic: “Bu sezon bekleneni karşılayamadığımın farkındayım. Ancak çok da kötü olduğumu düşünmüyorum. Umarım bundan sonra performansımı yükseltirim, kendimde bunu içten arzu ediyorum...”

KARTAL PENÇESİ KEYİF VERİYOR

Ljajic: “Kartal pençesini gollerimden sonra yapmak bana çok büyük bir keyif veriyor.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız