02 Temmuz 2019 09:29 | Son Güncelleme: 02 Temmuz 2019 09:30

NBA’de transfer dönemi rekorla başladı

NBA’de transfer dönemi rekorla başladıNBA’de transfer dönemi rekorla başladı. İlk 8 saatte oyunculara verilen para 3.1 milyar dolar (17 milyar TL) barajını aştı.

AKŞAM | ERCAN ÖZTÜRK

NBA’DE serbest transfer döneminin ilk günündeki anlaşmaların ardından oyunculara verilen para 3.1 milyar dolar barajını aştı. Denver Nuggets’ın Jamal Murray’la 5 yıllık 170 milyon dolarlık maksimum kontratla oyuncuyla anlaştığı duyuruldu. Golden State Warriors’ta ise gelecek sezon oynamayacak olmasına karşın Klay Thompson, maksimum kontratı aldı. Thompson, 5 yıl için 190 milyon dolara anlaştı.

DURANT’A 161 MİLYON DOLAR

Tobias Harris ve Khris Middleton, Thompson’a yakın rakamlarla anlaşma sağladı. Philadelphia 76ers, Harris’e 5 yıl için 180; Milwaukee Bucks ise Middleton’la 5 yıl için 178 milyon dolar ödeyecek. Kevin Durant ile Kyrie Irving Nets yolunu tutarken; Durant 4 yıllığına 161 milyon dolara imza attı. Irving de Durant gibi maksimum kontrattan fedakarlık yaptı ve DeAndre Jordan’ın 4 yıllık anlaşma yapmasına olanak tanıdı. Jordan ise yıllığına 40 milyon dolar alacak.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan