25 Nisan 2019 11:28 | Son Güncelleme: 25 Nisan 2019 11:29

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde final-four'a yürüyor

THY Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, birer maç daha kazanmaları halinde final-four’a yükselecek.

THY Euroleague play-off çeyrek final üçüncü maçında Anadolu Efes deplasmanda Barcelona'yı 102-68 yenerek seride 2-1 öne geçti. Geçtiğimiz gün Zalgiris Kaunas'ı yenen Fenerbahçe Beko da rakibine karşı 2-1'lik üstünlük kurdu.

TEMSİLCİLERİMİZ KAZANIRSA DÖRTLÜ FİNAL'E ÇIKACAK

Bu akşam Fenerbahçe Beko, Litvanya'da Zalgiris'i yenerse seriyi 3-1 kazanarak 5. kez üst üste Final-Four'a yükselecek. Kaunas kentindeki Zalgirio Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak ve beIN Sports Haber'den canlı yayınlanacak. 4 yıldır üst üste Dörtlü Final'de mücadele eden sarı-lacivertli ekip, 1 defa Avrupa'nın en büyük kupasını ülkemize getirdi.

Dün akşam Barcelona karşısında tarih yazan Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes de Fenerbahçe gibi Final-Four'un kapısında. Yarın akşam (cuma) yine Barcelona'da oynanacak karşılaşmadan Anadolu Efes galibiyet çıkarırsa seriyi bitirecek ve Dörtlü-Final'in yolunu tutacak.

Temsilcilerimiz serinin dördüncü maçlarını kazanamazsa beşinci ve son mücadeleler İstanbul'da olacak.

Öte yandan hem Fenerbahçe Beko hem de Anadolu Efes tur atlarsa, Final-Four'da karşı karşıya gelecek ve böylece bir Türk takımının Euroleague'de final oynaması kesinleşmiş olacak.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı