02 Mayıs 2019 14:45 | Son Güncelleme: 02 Mayıs 2019 14:48

''Euroleague'in co-sponsoruyum!''

Barcelona serisini 3-2 kazanarak Final Four bileti alan Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman, Euroleaguee önemli miktarda para cezası ödediğini açıkladı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin ‘Barcelona coach’ı Pesiç’in hakemle ilişkili değerlendirmelerini’ sorması üzerine Ataman esprili bir dille ‘Euroleague’in co-sponsoru oldum. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum!” yanıtını verdi. 

Ergin Ataman, toplantı sonrası Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın sorusuna verdiği yanıtta da ’Açıklamalardan dolayı 15-20.000 euro ceza yedim. Tümünü de kulüp kasasından değil, kendi cebimden ödedim” dedi. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE