06 Ekim 2017 17:18 | Son Güncelleme: 06 Ekim 2017 17:20

Süper Lig'de şok olay! Parayı taksiyle yolladı...

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, eski oyuncuları Welliton Soares de Morais'in yeni takımıyla yaptıkları anlaşma doğrultusunda 1,5 milyon euro aldıklarını, 78,5 euroluk havale ücretini de oyuncudan tahsil etttiklerini belirtti. Başkan Bedir, Galatasaray'ın da gündemine gelen Welliton'un parayı taksici aracılığı ile kendilerine gönderdiğini aktardı...

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, eski oyuncuları Welliton Soares de Morais'in yeni takımıyla yaptıkları anlaşma doğrultusunda 1,5 milyon euro aldıklarını, kulübün ciddiyetini anlatmak adına bankanın kestiği 78,5 euroluk havale ücretini de oyuncudan tahsil etttiklerini belirtti.

Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Welliton'un Kayserispor'dan kulübü hiçe sayarak olaylı bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Welliton'un Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir kulüple anlaştığını anımsatan Bedir, "2 yıl forma giydiği kulüpten bu şekilde ayrılınca yöneticiler olarak biz üzüldük. Kayserispor gibi bir markaya yaptıklarından dolayı canımız sıkıldı. Böyle olunca aramızda bir hukuk kalmadı. Sadece normal alacak verecek meselesine dönüştü." diye konuştu.

PARAYI TAKSİCİYLE YOLLADI

Welliton'un transfer olduğu kulüple görüşüp anlaştıklarının altını çizen Bedir, şunları kaydetti: "Anlaşmamız doğrultusunda bize 1,5 milyon euro yolladılar. Biz de evraklarını verecektik. Ancak havale yapılırken 78,5 euro işlem ücreti olarak kesildi. Biz de bu parayı istedik. Burada bizim derdimiz para değil. Kulübün ciddiyetini anlatmak adına biraz da espri olsun diye bu işlem ücretini istedik. Oyuncu da bu parayı bir taksiciyle kulübe yolladı. Paranın azlığı çokluğu, varlığı yokluğu önemli değil. Prensipler önemli. Kayserispor'dan bir oyuncu haksız bir şekilde, elini kolunu sallayarak gidemez. Giderse eğer, bunun müeyyidelerini hem karşı kulüp hem de oyuncu öder. Sonuçta anlaştığımız para, kulübümüzün hesaplarına girdi, biz de Welliton'un evraklarını verdik."
 
Bedir, bu olayın her oyuncuya ders olması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini tamamladı.
 
GALATASARAY İLE ANLAŞMIŞTI

Şu anda Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El Sharjah'da forma giyen Welliton ile Galatasaray ilgileniyordu. Galatasaray ile anlaşan golcü isim, Kayserispor'un transferdeki tavrı sonrası boşta kalmıştı.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE