06 Temmuz 2017 18:08 | Son Güncelleme: 06 Temmuz 2017 18:11

Novak Djokovic, Wimbledon'da bir üst tura yükseldi

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 4. gününde tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Adam Pavlasek'i mağlup ederek, Wimbledon'da bir üst tura yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 4. gününde, tek erkeklerde Sırp tenisçi Novak Djokovic, Çekoslovak tenisçi  Adam Pavlasek'ı 3-0 yenerek bir üst tura geçti .
 
İki sporcuyu ilk kez karşı karşıya getiren bu maçta, rakibinin servis oyunlarını kıran Djokovic, ilk seti zorlanmadan 30 dakikada 6-2 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.
 
İkinci sete servis avantajı ile başlayan Pavlasek, oyunda 1-0 öne geçmesine rağmen, setin kalan bölümünde Djokovic karşısında varlık gösteremeyerek seti 6-2 kaybetti ve maçta 2-0 geriye düştü.
Üçüncü sette servisini kırdırarak oyuna başlayan Çek tenisçi, Djokovic'in baskısına da dayanamayınca skorda bir anda 4-1 geride kaldı. Kalan oyunlarda daha sakin kalmayı başaran Sırp oyuncu, bu seti de 6-1 kazandı.
 
Böylece Novak Djokovic, 1 saat 35 dakika süren maçı 6-2 , 6-2  ve 6-1 sonuçlarla 3-0 kazanarak üçüncü tura yükselen sporcu olurken, Pavlasek, Wimbledon'a veda etti
 
DJOKOVİC İKİNCİ SIRADA  
Djokovic, aldığı bu galibiyetle Grand Slam kariyerindeki 235'inci maçını kazanarak, Jimmy Connors'ın (233) önünde geçti ve ikinci sıraya oturdu. Grand Slam'lerde en çok maç kazanan tenisçi unvanı, 315 galibiyet ile Roger Federer'in elinde bulunuyor. 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar