24 Eylül 2017 11:08 | Son Güncelleme: 24 Eylül 2017 11:18

Nadal-Federer çifti ilk maçlarını kazandı

Çiftler kategorisinde ilk kez aynı takımda mücadele eden Rafael Nadal ve Roger Federer, ABD'li Sam Querrey-Jack Sock ikilisini mağlup etti.

Bu yıl Çekya'nın başkenti Prag'da ilk kez düzenlenen organizasyonda  dünya 1 numarası Nadal ve 2 numarası Federer, tekler ve çiftler kategorisinde oynadıkları maçlardan galibiyetle ayrıldı.
 
Tekler kategorisi maçlarında İsviçreli Federer, ABD'li Sam Querrey'i  6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yendi. İspanyol Nadal ise ABD'li Jack Sock'ı 6-3, 3-6  ve 11-9'luk setlerle 2-1 mağlup etti.
 
Federer ve Nadal, bu kez çift olarak Querrey-Sock ikilisiyle  karşılaştı ve rakiplerini 6-4, 1-6 ve 10-5'lik setlerle geçerek galip geldi.  Federer ve Nadal, çiftler kategorisinde ilk kez aynı takımda yer aldı.
 
Erkeklerde 14 tenisçinin yer aldığı Laver Kupası, Avrupa ve dünya  takımları olarak ikiye ayrılıyor. Avrupalı ve diğer ülkelerden tenisçiler,  birbirleriyle yaptıkları maçların sonunda takımları adına puan topluyor.
 
Yarın sona erecek organizasyonda, maçlarını kazanan Nadal ve Federer,  Avrupa takımının 9-3 öne geçmesinde önemli rol oynadı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer