04 Mayıs 2017 10:24 | Son Güncelleme: 04 Mayıs 2017 10:26

Beşiktaş'a 3 amatör şube geliyor

Futbolun yanı sıra birçok branşta kafaya oynayan Beşiktaş, 3 yeni şubeyle Türk sporuna hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Yüzme için Üsküdar'da yer bakılıyor, Okçuluk şubesini Serdar Erener finanse edecek. Briç faal hale gelecek.

Efendi Beşiktaş, amatörlerin de efendisi olmak için yeni yatırımlara yelken açıyor. Siyah-Beyazlılar, 3 amatör branşta daha Türk sporunun gelişmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için faaliyetlerine başlıyor. İlk hedeflerden biri ise F.Bahçe ve G.Saray'da bulunan ancak Beşiktaş'ta olmayan yüzme şubesi. Kartal bu şubenin altyapı çalışmaları için Avrupa Yakası'ndan, Asya'ya geçiyor. Siyah-Beyazlılar yüzme şubesi için Üsküdar'da faaliyet yapmayı planlıyor. İstanbul'un bu konuda önemli yatırımlarının bulunduğu Üsküdar ilçesinde havuz için yer bakılıyor. Şube için gerekli bütçe oluşturuldu, alternatif yerler de değerlendiriliyor. 

ERENER FİNANSE EDECEK

İkinci şube ise okçuluk. Okçuluk şubesinin kurulması için öneri sanatçı Sertap Erener'in dünyaca ünlü reklamcı ağabeyi Serdar Erener'den geldi. Hobi olarak geleneksel okçuluk yaptığı öğrenilen Serdar Erener, bu konuda her türlü çalışmayı yapmayı ve masrafları kendi cebinden karşılamayı önerdi. Yönetim de buna sıcak baktı. Şube Beşiktaş bünyesi altında açılacak ancak kulübün kasasından kuruş çıkmayacak. Okçuluk için de girişimlerin devam ettiği öğrenildi. 

BRİÇ DÖNDÜ 

Beşiktaş yönetiminin bir başka projesi de briç şubesini yeniden aktif hale getirmek. Daha önce bünyede bulunan Briç de faaliyete başlıyor.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer