05 Ekim 2017 16:58 | Son Güncelleme: 05 Ekim 2017 17:19

Aboubakar özür diledi! 'Beşiktaş maçı sonrası...'

Vincent Aboubakar, Porto'nun tepkisini çeken Beşiktaş soyunma odasındaki görüntüleri nedeniyle tüm camiadan özür diledi.

Beşiktaş'tan Porto'ya transfer olan Vincent Aboubakar, eski takımıyla yeni takımının karşılaşması ve ardından yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi dergisi Dragoes'in Ekim sayısına kapak olan Kamerunlu forvet, cezalı olduğu için forma giyemediği, siyah-beyazlıların kazandığı maçta Beşiktaş'ın soyunma odasına gitmesiyle ilgili Portekiz'de kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. 

Eski takım arkadaşlarıyla soyunma odasındaki neşeli tavırları tepki çeken Aboubakar, Ryan Babel'in çektiği videoda Babel ve Atiba ile mutluluk pozları vermişti.

Porto camiasından özür diledi

Aboubakar dergiye verdiği röportajda şunları söyledi: 

"Maçın ardından eski takım arkadaşlarıma selam vermek üzere soyunma odasına gittim. Tıpkı geçen sene birlikte yaptığımız şekilde dans etmeye başladılar. Gülmeye başladılar. Bense Porto'nun yenildiği bir maçın ardından bunu yapamazdım, kendimi gerçekten üzgün hissediyordum. Ryan Babel kamerayı eline aldı ve kayda başladı. Kasıtlı olarak bir şey yapmadı. 

Birbirimizi uzun süre görmemiş olduğumuzdan dolayı o anları kayıt altına almak istedi. Ben oraya bir şeyler yapmaya gitmemiştim, bu noktaya geleceğini bilemezdim. Kulüp başkanından, takım arkadaşlarımdan, yöneticilerden-teknik heyetten ve taraftarlarımızdan özür diliyorum". 

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız