17 Kasım 2017 23:16 | Son Güncelleme: 17 Kasım 2017 23:18

Şenol Güneş'ten maç sonu Neymar örneği

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, oyunun temposunu düdükleriyle kestiğini belirttiği hakem Serkan Çınar'a tepki gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Güneş'e, milli takıma gidip gitmeyeceği ile ilgili bir soru yöneltilmedi.

Güneş, hakemin oyunun temposunu çok kestiğini söylerken; "İki takım da gol atmayınca 0-0 bitti. 1 puan almayı planlayan bir takımla, 3 puan isteyen bir takımın oyun farkı sahada gözüktü. Kazanmak için yeterli pozisyonumuz vardı. Futbolda bazen şans, haksızlık bir araya gelebilir. Seyirci bugün yeterli desteği gösterdi. Futbolda bazen hak ettiğin oyunun karşılığı çıkmayabilir. Biz futbol oynamaya çalışan bir takımız. Göztepe maçıyla buna baktığın zaman, bunun daha farklı bitmesi gerekiyordu. 2 puan kaybettik, 2 oyuncu kaybettik. Bu burada kalacak, hayat devam ediyor. Pepe'nin sakatlığı var ama, ciddi değil. Çarşamba gecesi gelen, Perşembe gecesi gelen var. Bunun sorgulanması gerekiyor. Neymar gidiyor hazırlık maçında oynuyor, Çin'e gidiyor oynuyor, geliyor oynuyor. Siz onu dinlendirmek zorundasınız. Girdiğimiz pozisyonlardaki şans ibresi tersine dönerken, rakibin pozisyonlarında bize çarpıp pozisyon oldu. Oyunun temposu kesildi. 7-8 dakika uzatmak değil, oyunun akıcılığını kesmemek önemli" ifadelerini kullandı.

Sporx

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE