27 Temmuz 2017 14:57 | Son Güncelleme: 27 Temmuz 2017 14:59

Pepe: Real Madrid'e karşı oynamak güzel olurdu

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pepe, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

İşte Pepe'nin yaptığı açıklamalar:

-ÇOK ÖZEL DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM-

"Çok özel duygular içerisindeyim. Arkadaşlarım ile beraber çift idman yapıyoruz. Fantastik günler geçiriyorum. Önümüzdeki Süper Kupa maçına sıkı çalışıyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz"

-COME TO BEŞİKTAŞ VE VODAFONE PARK...-

"Kariyerim boyunca kazanılabilecek her şeyi kazandım. Büyük takımlar benimle ilgileniyordu. İstenmek her zaman çok güzel. Bu süreç içerisinde Beşiktaş'ın bana gösterdiği ilgi ve alaka çok önemliydi. Kariyerim boyunca buna ihtiyacım vardı. İnstagram'da bana atılan mesajlar çok özeldi. "Come To Beşiktaş" mesajları çok etkili oldu. Vodafone Park'ı gördükten sonra karar vermem çok kolay oldu"

-QUARESMA'YA SORULARIM OLDU-

"Quaresma'ya sorularım oldu. Arkadaşlığı sordum. Beşiktaş'ın iyi bir yapılanması var. Takım içinde iyi bir arkadaşlık olduğunu anlattı. Zaten uzun yıllardır kendisi ile Milli Takım'da beraber oynuyoruz. Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın iyi bir kulüp olduğunu bana defalarca söylemişti"

-KAZANMAK İÇİN BURADAYIM-

"Profesyonel bir oyuncuyum. İşimi göstermek için buradayım. Takım arkadaşlarıma ve Beşiktaş'a yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım"

-DÜNYA ÇAPINDA BEŞİKTAŞ TARAFTARINI...-

"Çok basit bir insanım. Sade alışkanlıklarım var. Bunu karşılamak zor değil. Basit şeylerle mutlu olabiliyorum. Kısa zaman içerisinde bunu göreceksiniz. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Dünya çapında Beşiktaş taraftarını temsil etmek benim için yeterli motivasyon sağlıyor"

-GETAFE MAÇINDA BU DAMGA VURULDU-

Sert bir oyuncu olarak tanınması hakkında Pepe; "Getafe maçında bu damga vuruldu. Getafe maçından önce de aynı Pepe'ydim. Kaybetmeyi sevmiyorum. Oynadığım takım için sahada her şeyimi veririm. Bundan sonrada böyle olacak"

-KADRODA ÇOK İYİ OYUNCULAR VAR-

"Kadroda çok iyi oyuncular var. Valladolid maçını izledim. Çift idmandan dolayı yorgunluk var. İstanbul'a döndüğümüzde her şey normale dönecektir"

-ÖN LİBERO DA OYNARIM-

"Stoperim. Bu pozisyonda kendimi rahat hissediyorum. Hocamın verdiği göreve göre ön libero da oynarım. Dediğim gibi takımım için her şeyi yaparım"

-LİGDE İYİ OLURSAK ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE...-

"Yüzde yüz lige odaklanmamız lazım. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. R.Madrid de ligde iyi olduğumuzda Şampiyonlar Ligi'nde de iyi sonuçlar aldık. Ligde iyi olursak Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabiliriz. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkarsak maç maç değerlendirip hayal kurmayı planlarız"

-REAL MADRID'E KARŞI OYNAMAK GÜZEL OLURDU-

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ya da Barcelona'dan hangisiyle karşılaşmak istediği yönündeki soruya Pepe; "Önemli olan maçlara iyi hazırlanmak. Eski kulübüme, arkadaşlarıma karşı oynamak benim için güzel olurdu."

-ONLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM-

"Kızlarım ile vakit çok geçiriyorum. Onları parka, okula getiriyorum. Ben de onların yüzünü güldürmek için her şeyi yapıyorum"

-BÜTÜN İNSANLAR EŞİTTİR-

"Saha dışında beni rahatsız eden bir çok şey oluyor. Saygısızlığa dayanamıyorum. Bütün insanlar eşittir. Herkes yanındakine saygı duymalıdır"

-TARAFTARA MESAJ-

"Beşiktaş'a inanmaya devam etsinler. Bugüne kadar oynadığım kulüplerde formamı nasıl terlettiysem Beşiktaş'ta da aynısı olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler