18 Temmuz 2018 16:57 | Son Güncelleme: 18 Temmuz 2018 17:02

Paulo Dybala: Cristiano Ronaldo benimle ve Higuain'le nasıl oynanması gerektiğini Messi'ye göstermek istediği için Juventus'a geldi

Juventus'un genç yıldızı Dybala, Cristian Ronaldo'nun siyah-beyazlı ekibe transferini değerlendirirken vatandaşı Messi'yi hedef alan sözler söyledi

İtalyan devi Juventus, Real Madrid'den Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak yaz transfer dönemine şimdiden damgasını vurdu. Bu transferin yankıları sürerken Ronaldo'nun yeni takımının yıldızlarından Dybala, vatandaşı Messi'yi kızdıracak sözler sarf etti.

Arjantinli genç oyuncu, Portekizli oyuncunun transferiyle ilgili “Cristiano Ronaldo, Juventus'a imza attı çünkü Lionel Messi'ye ben ve Higuain'le nasıl oynandığını göstermek istedi.” ifadelerini kullandı.

Daha önce de Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin Dybala'yı kadroya almamasının arkasında Lionel Messi'nin olduğu iddia edilmişti.

Çıkan bu spekülasyonlara Messi'den dikkat çeken bir açıklama gelmiş ve Dybala ile herhangi bir sorunu olmadığını ifade eden yıldız futbolcu, 24 yaşındaki oyuncuyla beraber oynamasının zor olduğunu söylemişti.

(Habertürk)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer