26 Nisan 2017 09:55 | Son Güncelleme: 26 Nisan 2017 09:57

Mehmet Ekici iddialı konuştu

Mehmet Ekici, çubukluyu giymek için sabırsızlanıyor. Fenerbahçe’nin transferi için henüz resmi açıklama yapmadığı yıldız futbolcu, müjdeyi bizzat kendisi verdi, “Yeni sezona özel programla hazırlanıyorum” dedi..

Mehmet Ekici, Fenerbahçe için artık gün sayıyor. Sarı-lacivertli kulüp, transferi resmen açıklamadı ama Ekici yeni sezonda kesin olarak çubuklu formayı giyecek. Yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nden ev satın alarak bu durumu tescilledi. 26 yaşındaki futbolcunun, İstanbul seyahatinde Fenerbahçeli bir grup taraftarla ayaküstü sohbet ettiği, bu sohbette taraftarlara transferi önünde hiçbir engel kalmadığını söylediği belirtildi.

BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM

Sarı-lacivertli taraftarların, "Aylardır ayağına top değmiyor. Bu durum sıkıntı yaratmayacak mı?" diye sorduğu Mehmet'in, "Hiç sorun değil. Çünkü çok özel bir programla çalışmalarımı yürütüyorum. Bomba gibi döneceğim. Kendimi futbol hayatımda hiç olmadığı kadar iyi hissediyorum" yanıtı verdiği öğrenildi. Mehmet Ekici, Beşiktaş'a gitmediği için Trabzonspor tarafından sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmıştı.

Fotomaç

 

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ