25 Eylül 2017 21:26 | Son Güncelleme: 25 Eylül 2017 21:28

Hakem hocası Bülent Yavuz, Şenol Güneş'in alacağı cezayı açıkladı

Fenerbahçe- Beşiktaş maçında hakeme küfreden Şenol Güneş’in alacağı ceza hakkında açıklamada bulunan Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Bülent Yavuz, “İlgili madde yakışıksız ve saygı atmosferini zedeleyen, kabul edelim ki küfrü de içerdiği için karşılığı olarak 3 ile 7 maç tespit etmiş.” dedi.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında hakeme ettiği küfür yüzünden tribüne gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörünün alacağı ceza merak ediliyor. PFDK henüz kararını vermezken konuyla ilgili tahminler yapılmaya başlandı.

ŞENOL GÜNEŞ MAKSİMUM YEDİ MAÇ CEZA ALABİLİR

Şenol Güneş’in alacağı ceza ile ilgili açıklamada bulunan Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Bülent Yavuz ise Güneş’in minimum üç, maksimum ise yedi maç ceza alacağını söyleyerek, “İlgili madde yakışıksız ve saygı atmosferini zedeleyen, kabul edelim ki küfrü de içerdiği için karşılığı olarak 3 ile 7 maç tespit etmiş. Buna göre raporların tanzim edilme şekline, eylemden sonra iyi niyet ve saygı atmosferini yeniden sağlanması açısından sayın Şenol hocanın davranışları olmuş. Bu da hafifletici sebep olarak değerlendirilebilir. “ dedi.

FENERBAHÇE SAHA KAPATMA CEZASI ALIR MI?

Fenerbahçe taraftarlarının maç içerisinde sahaya attıkları yabancı maddeler ile ilgi açıklamada bulunan Yavuz, takımların temsilci raporları neticesinde yayıncı kuruluşun görüntülerine göre kurulun konuyla alakalı bir çalışma yapacağını belirterek, “Eğer bunlar temsilci raporlarında yer almışsa, tabi bir de suç unsuru varsa ben disiplin kurulunun bu konuda gereğini yapacağını düşünüyorum. Sezon başladığı zaman birinci eylem, ikinci eylem, üçüncü eylem ve dördüncü eylem olarak gidiyor. Önce hafif bir para cezası sonra daha ağır bir para cezası, ardından eylemin cinsine göre saha kapatma olur, seyircisiz veyahut da blok kapatma gibi cezalar gelebilir. Fenerbahçe’nin şimdiye kadar nasıl bir ceza aldığını, bundan sonraki aşaması ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama ilgili madde böyle.”dedi.

(SonSayfa.com.tr)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz