18 Ağustos 2017 16:12 | Son Güncelleme: 18 Ağustos 2017 16:17

Giuliano neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini açıkladı

Fenerbahçe'de yeni transferler Mauricio Isla, Roberto Soldado ve Giuliano için imza töreni düzenlendi.

Giuliano'nun açıklamaları:

Fenerbahçe formasını giyiyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu formayla sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Sevginin ve inancın karşılığını, alacağımız skorlarla saha içinde vermeyi istiyorum. Zor bir transfer süreci oldu. Fenerbahçe'nin teklifini duyduğumda, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmiştim zaten. Fenerbahçe'yi kabul etme nedenim, Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir. Kariyerimde ileriye doğru bir adım atmak istedim. Alex de Souza gerçekten büyük bir oyuncuydu. Buraya gelmeden bana şans diledi, umarım Fenerbahçe'de başarılı olursun dedi. Alex bu kulübün efsanelerinden biriydi. Türkiye'de idol oldu. Fakat ben Giuliano olarak tarih yazmak istiyorum. Alex klasik 10 numara futbolcuydu. Ben ikinci forvet gibi veya kanat oyuncusu gibi de oynayabiliyorum.

Roberto Soldado'nun açıklamaları:

Futbolu seven herkes, Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordur. Bu formayı giymek büyük keyif. Geldiğim ilk andan beri kendimi çok iyi hissediyorum. Bu ilginin karşılığını, çok çalışarak, goller atarak vermek istiyorum. Geçtiğimiz sezon bir sakatlık geçirdim ve birçok maçı kaçırdım. Dün 30 dakika oynadım ve maçtan sonra çok iyi hissettim. Umarım geçtiğimiz sezondan daha iyi bir takım haline geliriz. Çalışmanın yanında biraz da şansın yanımızda olması lazım.

Mauricio Isla'nın açıklamaları:

Böyle bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Herkesin istediği bir kulüpteyim. Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birine geldim. Bekte ve orta sahada oynadım ancak benim tercihim sağ bek.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler