16 Kasım 2017 13:44 | Son Güncelleme: 16 Kasım 2017 13:45

Galatasaray'da Martin Linnes ile yollar ayrılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sezon başında Kardemir Karabükspor'dan transfer edilen Latovlevici hakkında olumsuz rapor vermesinin ardından Martin Linnes hakkında raporunu yönetime sundu.

Sarı kırmızılı takıma sağ bek olarak transfer edilen ancak sol bekte de forma giyen Norveçli futbolcunun suyu ısındı. Teknik direktör Tudor, sezon başında sağ beke Brezilyalı Mariano'nun transferiyle forma şansını kaybeden Linnes için de yönetime 'yetersiz' raporu vererek sol beke takviye istedi. 2019'da gelmesi beklenen yabancı sınırlaması nedeniyle sarı kırmızılı yönetimin de Martin Linnes ile yollarını ayırmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray sezon başından bu yana sol bek için Juventus'tan Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'a Norveç ekibi Molde'den transfer olan Martin Linnes, sarı kırmızılı forma ile 51 karşılaşmada forma giyerken, 1 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 

Futbol Arena

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ