21 Ocak 2018 19:13 | Son Güncelleme: 21 Ocak 2018 19:14

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis şoku!

Süper Lig'de bu hafta Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 18. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. 

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki idmana koordinasyonlu ısınma ile başlandı. Daha sonra altıya üç dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.

GOMIS, FERNANDO VE AHMET ÇALIK'IN DURUMU...

Ahmet Çalık, tedavisinin ardından salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bafetimbi Gomis, tedavisinin ardından günü düz koşuyla geçirdi. Fernando Reges, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı adaptasyon çalışması yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, Kayserispor karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Kayseri'ye hareket ederek mücadele öncesi kampa girecek.

Galatasaray'ın Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar