17 Haziran 2018 10:11 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2018 10:13

Galatasaray'a gençlik aşısı

Geleceğe yatırım için Avrupa’da yetenek avına çıkan Galatasaray, Standart Liege’in 19 yaşındaki orta sahası William Balikwisha ile Braga’nın 18 yaşındaki yıldız adayı Trincao için harekete geçti. İtalyan, İspanyol ve Portekiz basını Cim Bom’un iki isimle her an anlaşabileceğini duyurdu.

GELECEĞE YATIRIM

■ KADROYU gençleştirerek geleceğe yatırım yapmak isteyen Sarı-Kırmızı yönetim scout ekibinin sunduğu rapor doğrultusunda harekete geçti. Galatasaray, Standart Liege’in rezerv takımında forma giyen 19 yaşındaki William Balikwisha ve Braga’nın B takımında forma giyen 18 yaşındaki Trincao’yı gündemine aldı. Sarı-Kırmızılı ekip, iki oyuncuyu da kendi takımlarında A takıma çıkmadan ve piyasa değerleri yükselmeden kadroya katmanın peşinde…

POGBA’NIN VARİSİ

■ İTALYAN Radio CRC’nin haberine göre; Galatasaray, ‘Yeni Pogba’ yakıştırması yapılan William Balikwisha’yı takibe aldı. Standard’ın altyapısından yetişen 19 yaşındaki orta saha için Sarı-Kırmızılı idareciler Belçika ekibi ve oyuncunun ailesiyle ilk teması kurdu. Balikwisha'in ailesinin çocuklarının gelişimi için G.Saray’a sıcak baktığı vurgulandı. Oyuncu ile Aslan'ın yanı sıra Anderlecht, Genoa ve Udinese’nin de ilgilendiği ifade edilirken, Sarı-Kırmızılılar’ın transferde bir adım önde olduğu aktarıldı.

BRUMA TAKTİĞİ

■ PORTEKİZ Radio Rennasança ile İspanyol AS gazetesi de Cim Bom’un Atletico Madrid ve Roma’nın da peşinde olduğu 18 yaşındaki Trincao için devreye girdiğini duyurdu. Atletico teknik direktörü Diego Simeone’nin uzun yıllardır takip ettiğini aktaran AS gazetesi, Galatasaray’ın Ribery ve Bruma transferinde yaptığı gibi elini çabuk tutmaya çalıştığını yazdı. Radio Rennasança ise Sarı-Kırmızılılar’ın hem Braga hem de genç kanat oyuncuyla anlaşmaya yakın olduğunu aktardı.

Güneş

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar