21 Temmuz 2017 18:58 | Son Güncelleme: 21 Temmuz 2017 18:59

Gabigol için resmi açıklama! Fenerbahçe'ye transferi...

Fenerbahçe'nin Inter'den Gabriel Barbosa (Gabigol) transferini noktaladığı iddia edilirken, oyuncunun menajeri aksi sözler kullandı.

Fenerbahçe'nin Inter'den Gabriel Barbosa (Gabigol) transferini noktaladığı iddia edilirken, oyuncunun menajerinden konu hakkında açıklama geldi.

Gabigol'ün menajeri Wagner Ribeiro, "Muhtemelen Inter'de kalacak. Şu anda kesin bir şey söyleyemem. Fenerbahçe'nin yanı sıra Gabigol'ü isteyen birçok takım var" sözlerini kullandı.

Brezilyalı genç futbolcunun Inter ile birlikte Çin'de olduğuna da yer veren menajer, oyuncunun da ilk etapta takımında kalmaktan yana olduğunu iddia etti.

'GABIGOL İKNA EDİLEBİLİR'

BeIN Sports'un haberine göre ise, Fenerbahçe Gabigol'e formasını giydirme konusunda İnter ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladı ve iş daha önce takımdan ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Brezilyalı futbolcunun iknasına kaldı. Brezilyalı futbolcunun bu konuda da yumuşadağı ve menajeri bugün Avrupa'da bir kentte Fenerbahçeli yetkililerle görüşecek. Yapılacak görüşmede Gabigol'ün Fenerbahçeye gelme konusunda ikna edilerek transferin mutlu sonuçlanması bekleniyor. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman da forvet transferinin kısa sürede sonuçlanmasını istiyor.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI İDDİASI VARDI

İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A devi 20 yaşındaki 'Gabigol' lakaplı yıldızı Porto ve Las Palmas'tan daha iyi fiyat veren F.Bahçe'ye kiralık vermeyi kabul etti. Haberin detayında, transferin gerçekleşmesinin Gabigol'ün vereceği karara bağlı olduğu bildirildi.

Sarı-lacivertli yetkililerin İnter'le anlaşmasının ardından Brezilyalı forvetle de görüşüp anlaşmaya çalışacağı vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon başında altyapısından yetiştiği Santos'tan İnter'e 29.5 milyon euro'ya transfer olan Gabigol, 2021 yılına kadar kontratının bulunduğu Çizme ekibinde beklentileri bir türlü karşılayamazken, 10 maçta 183 dakika sahada kaldı ve sadece 1 kez ağları havalandırabildi.

172 MAÇTA 58 GOL ATTI

Kanatlarda ve santrfor mevkilerinde oynayan ve 4 kez formasını giydiği Brezilya Milli Takımı'nda 2 kez fileleri sarsan Gabriel Barbosa, profesyonel kariyerinde 172 karşılaşmaya çıktı, 58 kez fileleri sarstı. (Sporx)

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE