21 Ağustos 2017 13:07 | Son Güncelleme: 21 Ağustos 2017 13:08

Fikret Orman Vida transferini bitirmek için bugün Ukrayna'ya gidiyor

Şenol Güneş, Hırvat stoperin, Devler Ligi için şart olduğunu söyledi. Beşiktaş yönetimi, tecrübeli hocanın talebi sonrası Ocak ayını bekleme seçeneğini ajandasından çıkardı. Başkan Orman, pazarlıklar için bugün Ukrayna'ya gidiyor.

Dinamo Kiev'le sözleşmesi Aralık'ta bitecek olan Vida'nın bonservisine yüksek paralar ödemek istemeyen Beşiktaş, yıldız futbolcuyu almak için gerekirse ara transfer dönemini bekleme kararı almıştı.

Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime verdiği rapor, Başkan Fikret Orman ve ekibinin bütün hesaplarını değiştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının, Vida transferinin ertelenmemesini ve hemen bitirilmesini istediği öğrenildi.

YENİ BİR TEKLİF SUNACAKLAR

Güneş'in raporunda, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefine ulaşabilmemiz için defansa takviye şart. Vida bir an önce kadromuza dahil olarak adaptasyon dönemini atlamalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve transferden sorumlu asbaşkan Umut Güner'in, bugün Ukrayna'ya giderek, Dinamo Kiev'le son kez masaya oturması bekleniyor. Siyah-beyazlıların, Vida için belirlediği 1 milyon Euro bonservis bedelinde esneklik yaparak, yeni bir teklif sunacağı gelen bilgiler arasında.

Sabah

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ