20 Nisan 2018 00:28 | Son Güncelleme: 20 Nisan 2018 00:28

Fikret Orman: Fenerbahçe'den kimse beni aramadı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'i ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'i ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Fikret Orman, derbide yaşanan olayları değerlendirirken, Şenol Güneş'in durumu hakkında da bilgi verdi.

Orman, futbolcularının hakeme sorduktan sonra soyunma odasına girdiğini söylerken, ''Türk sporu açısından üzücü bir gün. Bu derbi müsabakaları, özellikle Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri gergin geçiyor. Bunun benzeri bizim stadımızda da oldu ama hiç böylesi olmadı. Bu bir güvenlik zaafiyeti. Bunlar Fenerbahçe'nin iç işleri falan, bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil. Biz oraya misafir olarak geldik. Bundan kim sorumluysa buna onlar bakacak. Oyuncularımız olay olduktan sonra hakeme 'İçeri girebilir miyiz?' diye soruyor. Onun üzerine içeri giriyorlar. Zaten futbol takımının teknik direktörünün başına koltuk atılmış, bende görüntüleri de var. O dakikadan sonra futbol oynanması mümkün değil. Bunun talimatları da açık. Daha sonra oradaki özel güvenlik oyuncularımıza saldırıyor'' ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in durumu hakkında da bilgi veren Fikret Orman, ''Ligde de güzel bir yarışma var. Bu yarışmanın zevkini çıkaracağımıza bu olaylarla futboldan soğutulmaya başlanıyor. En problemli kulüplerden biri bizdik ama artık bizde böyle şeyler olmuyor'' dedi.

Bir muhabirin 'Fenerbahçe'den kimse aradı mı?' sorusuna Fikret Orman, ''Hayır, Fenerbahçe'den kimse aramadı'' yanıtını verdi.

(Sporx)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer