27 Temmuz 2017 10:03 | Son Güncelleme: 27 Temmuz 2017 10:04

Fatih Terim'e Galatasaray yolu açıldı

Arda ve kavga polemikleriyle yıprandığını söyleyen Fatih Terim, TFF'yle görüşüp ayrılmak istediğini iletti. Demirören de uygun gördü, iş bitti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün TFF'yle yollarını ayırdı. Federasyon'dan şu açıklama yapıldı: "Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan bir takım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır. Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir. Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz."

İSTİFA DALGASI DEVAM ETTİ

Bu gelişmelerin ardından Fatih Terim'in kendi talebiyle ayrıldığı öğrenildi. Galatasaray'ın göreve getirmek istediği tecrübeli çalıştırıcının, Igor Tudor'un yerine geçmesi bekleniyor. Ancak daha önce "Takımın başında hoca varken görüşmem" diyen Terim'in, Tudor'un gönderilmesini bekleyeceği de belirtiliyor. Öte yandan Terim'in milli takımdaki yardımcıları Hande Sümertaş, Bülent Bayraktar, Tesis Koordinatörü Fahri Yılmaz ve İdari Sorumlu Şükrü Hanedar da istifa etti.

Akşam

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak