20 Nisan 2018 11:06 | Son Güncelleme: 20 Nisan 2018 11:07

Dünyaya rezil olduk!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde çıkan olaylar Avrupa'nın gündemine de taşıdı. İngiltere'den Almanya'ya, Fransa'dan İtalya'ya kadar bütün Avrupa ülkeleri, son dakika olarak manşetten derbiyi duyurdu.

Alman Bild Gazetesi, manşetten duyurduğu haberinde, "İstanbul derbisi iptal edildi. Bir madde Beşiktaş teknik direktörüne isabet etti" diye verdi. 

Haberin detayında, Şenol Güneş'in dikiş atılan fotoğrafları yayınlandı. Ayrıca Bild, özel haber olarak Beşiktaşlı futbolcuların stadın güvenlik görevlilerince darp edildiğini yazdı. Beşiktaş'ın teknik ekibinden Erdinç Gültekin'in de aynı şekilde darp edildiğini duyurdu.?

Sky Sports News de maça geniş yer verdi. Verilen haberde, "Güneş'e madde fırlatıldı ve isabet etti. Derbi iptal edildi" derken, Eurosport Almanya son dakika olarak canlı yayınında derbinin iptal edilişini ve olayları verdi.

İngiltere'de The Sun Gazetesi de, "Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı madde sonrası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi yarıda kaldı" başlığını çıktı. Detayda, Şenol Güneş'in yaralandığı, Beşiktaş teknik heyetinden Erdinç Gültekin'in de darp edildiği yazıldı. 

Guardian Gazetesi, "Tansiyonu yüksek maçta Beşiktaş antrenörü başından yaralandı. Şenol Güneş'in kafasına dikiş atıldı. İstanbul derbisi 0-0 iken yarıda kaldı" bilgilerini paylaştı. 

Reuters da dakika dakika fotoğraflarla yaşananları tüm Avrupa'ya servis etti. Daily Mirror da, "Şiddetli geçen derbi yarıda kalmak zorunda kaldı. Beşiktaş'ın antrenörünün kafasına madde isabet etti ve teknik ekip ile futbolculara saldırı oldu" diye duyurdu.

İtalya'dan Calciomercato da, "Beşiktaş antrenönü Güneş'in kafasına tribünden bir madde geldi, koltuk atıldı, İstanbul derbisi durdu" diye verdi. ITASportpress de 'Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi olaylardan dolayı yarıda kaldı. Güneş'in başına koltuk isabet etti" dedi. 

Fransa'daki TV5 de son dakika olarak geçtiği derbi anonsunda, "Beşiktaş teknik direktörüne yabancı madde isabet etti, Fenerbahçe derbisinde yaralandı" başlığını kullandı. Haberin detayında da Şenol Güneş'in hastaneye kaldırıldığı görüntüler aktarıldı.

L'Equipe Gazetesi de geniş yer ayırdığı derbi için, "Beşiktaş teknik direktörü yaralandı, Fenerbahçe derbisi yarıda kaldı" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in fotoğrafı da kullanılıp, Türkiye Kupası maçının durmak zorunda olduğu belirtildi. (Skorer)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU TOUR OF TÜRKİYE!
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer