22 Ekim 2017 13:14 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2017 13:18

Dev derbi 67 ülkede canlı yayınlanacak

Dev derbi heyecanı Türkiye dışına da taşacak. G.Saray-F.Bahçe maçı 67 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Dev derbi heyecanı Türkiye dışına da taşacak. G.Saray-F.Bahçe maçı 67 ülkede canlı olarak yayınlanacak.  
 
Türkiye’nin 1 numaralı derbisi İtalya, İngiltere, Portekiz, Güney Afrika, Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Fransa, Rusya, Polonya, Arnavutluk, Avusturya, İsrail, Almanya, Azerbaycan ve Brezilya başta olmak üzere 60’dan fazla ülkede canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak.
 
Uzakdoğu'dan gazeteciler geliyor
 
Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Uzakdoğulu gazeteciler Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyecek.
 
Hong Kong’tan gelen grubun yarın ise Türk Telekom Stadı’nı ziyaret ederek gezecekleri belirtildi. Konuklar dışında birçok ülkeden gazetecinin de akreditasyon yaptırdığı ifade edildi.
 
Naklen yayın için özel ekip

Derbiyi naklen yayınlayacak olan beIN France, karşılaşma için özel bir ekip görevlendirdi. Karşılaşmanın öncesi ve sonrasında görev yapacak üç kişilik ekibin Türkiye’deki atmosferi Fransa’ya yansıtacağı belirtildi.

 

 

Dev derbi heyecanı Türkiye dışına da taşacak. G.Saray-F.Bahçe maçı 67 ülkede canlı olarak yayınlanacak.   Türkiye’nin 1 numaralı derbisi İtalya, İngiltere, Portekiz, Güney Afrika, Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Fransa, Rusya, Polonya, Arnavutluk, Avusturya, İsrail, Almanya, Azerbaycan ve Brezilya başta olmak üzere 60’dan fazla ülkede canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak. Uzakdoğu'dan gazeteciler geliyor Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Uzakdoğulu gazeteciler Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyecek.  Hong Kong’tan gelen grubun yarın ise Türk Telekom Stadı’nı ziyaret ederek gezecekleri belirtildi. Konuklar dışında birçok ülkeden gazetecinin de akreditasyon yaptırdığı ifade edildi. Naklen yayın için özel ekipDerbiyi naklen yayınlayacak olan beIN France, karşılaşma için özel bir ekip görevlendirdi. Karşılaşmanın öncesi ve sonrasında görev yapacak üç kişilik ekibin Türkiye’deki atmosferi Fransa’ya yansıtacağı belirtil

 

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU