20 Nisan 2018 15:35 | Son Güncelleme: 20 Nisan 2018 15:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kumpas var, birileri organize etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan "Kumpas var, birileri organize etti" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kumpas var, birileri organize etti" şeklinde konuştu.

DERBİDEKİ PROVOKASYON

Derbide yaşanan olayların futbol teröründen öte bir şey olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu konu bizi ciddi manada üzdü. İstanbul'â dün akşam indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Açık konuşmak lazım bir kumpas da var. 4 tane korner köşesinde bunlar oldu. Bu kendiliğinden olan bir şey değil, birileri organize etti. Maç gayet iyi iken Quaresma korner atacakken yok çakmak.. vs bunlar atılıyor. Şenol hocanın başına gelen olay... Bunlar kabullenebilir bir şey değil. Özelikel Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil. Şenol Hoca'yı aradım. Bununla ilgili olarak birinci derecede futbol federasyonu Çarşamba günü bakalım neler çıkaracak? En çok üzüldüğüm şey: Hanımlarımızın tribünlere gitmesini istememizin nedeni fair play'ı sağlamaktı.. Olay neredeyse tam tersine döndü." dedi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı