19 Haziran 2018 10:00 | Son Güncelleme: 19 Haziran 2018 10:01

Cocu adım adım Fenerbahçe'ye

Kocaman resmen gönderildi, Cocu F.Bahçe’ye yaklaştı. Cocu’nun ülkesinde onun sadece F.Bahçe için PSV’yi terk edebileceği vurgulandı. Yardımcılığına ise Kuyt işaret edildi.

F.BAHÇE, Phillip Cocu’yla anlaşma noktasına geldi. Hollanda basınında çıkan haberlerde, 47 yaşındaki çalıştırıcının PSV’yle vedalaştığı iddia edildi. Kocaman’la da yollar ayrıldı. 5 sezondur PSV Eindhoven’ı çalıştıran başarılı teknik adam, burada 3 kez lig şampiyonluğu, 1 Hollanda Kupası, 2 kez de süper kupa şampiyonluğu yaşamıştı. Cocu’nun PSV’de bu kadar başarılı giderken ancak Fenerbahçe için görevini bırakabileceği özellikle vurgulandı.

KOCAMAN EFSANESİNİ YOLLADI

Phillip Cocu için Kocaman gibi efsane bir ismin gözden çıkartıldığının altı çizildi. Cocu’nun, “PSV benim yuvam. 10 yıl bu takımdan ayrılmak planlarımın arasında yok” sözlerinin üzerine sadece F.Bahçe için böyle bir karar verebileceği belirtildi. Ayrıca Kuyt’ı da yardımcısı olarak istiyor. Cocu’nun oyunculuk döneminde olduğu gibi, antrenörlük kariyeri de oldukça parlak. F.Bahçe iddiaları dolaşmadan önce, Arsenal, PSG gibi takımlarla da anılıyordu.

MANTALİTESİ SADECE HÜCUM

Phillip Cocu’nun genel formasyonu 4-3-3 ve 4-4-2 üzerine kurulu. 179 karşılaşmada 2,22 puan ortalamasıyla PSV’de beklentilerin oldukça üstüne çıktı. F.Bahçe’nin defansif oyun anlayışını kıracak bir hoca olarak göze çarpıyor.Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli’nin, 47 yaşındaki çalıştırıcının üstüne düşme sebebi de tam olarak bu. Uzun süredir 2 ön libero ve tek forvet izlemeye mahkum bırakılan taraftarın gönlü Cocu ile alınmak istiyor. (Akşam)

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler