20 Şubat 2018 19:15 | Son Güncelleme: 20 Şubat 2018 19:17

Cengiz Ünder, Shakthar maçında oynayacak mı? Açıklandı...

Roma teknik direktörü Eusebio Di Francesco, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşacakları Shakthar Donetsk maçı öncesinde Cengiz Ünder hakkında konuştu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Çarşamba günü Ukrayna'da Shakthar Donetsk ile Roma karşı karşıya gelecek. Roma teknik direktörü Eusebio Di Francesco, zorlu maç öncesi son haftaların formda ismi Cengiz Ünder hakkında açıklamalarda bulundu.

Son 3 maçta 4 gol, 1 asist ile oynayan Milli yıldızın Ukrayna'da oynayıp oynamayacağı hakkında konuşan Eusebio Di Francesco, ''Cengiz, son zamanlarda harika işler başardı. Ancak ben kişisel başarılardan çok takım başarısı hakkında konuşmayı tercih ederim. Cengiz'in şu anki formundan hepimiz çok mutluyuz. Fakat, Cengiz'in Shakthar karşısında ilk 11 başlayıp başlayamayacağını sorarsanız cevap alamazsınız. Maç saati son kararımızı vereceğiz'' sözlerini kullandı.

''SHAKTHAR ÇOK KUVVETLİ BİR TAKIM''

Shakhtar Donetsk'in 2010-11 sezonunda Roma'yı elediğinin hatırlatılması üzerine Di Francesco, ''Bu çok zaman önce oldu. Shakthar'ın çok kuvvetli bir takım olduğunu biliyorum. Ukrayna futbolunun seviyesi gün geçtikçe artıyor. Çok dikkatli olmalıyız'' diye konuştu.

Sporx

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak